Samenwerking Boerderijwinkel Piet van Meintjeshoeve

Onze samenwerkingen

De Smaak van Hier zuivel

In 2017 startte boer Rob samen met compagnon Vincent van Rijsewijk De Smaak van Hier. Wat begon met een kleine collectie vla, yoghurt en melk van De Smaak van Heukelom is intussen uitgegroeid tot een samenwerking van vier verschillende boeren uit Midden Brabant die samen een uitgebreide zuivelcollectie op de markt brengen. Pure producten, vol van smaak, rechtstreeks van de boer en met zo min mogelijk geur-, kleur- en smaakstoffen. En altijd gemaakt met de melk van de boer die op het etiket staat. “De kracht van de natuur gebruiken in het management van je bedrijf’, dat is het motto.

LOF lots of food Berkel-Enschot

Producten uit de streek

We verkopen vooral producten van collega boeren en ondernemers in de regio. Zo vind je in onze boerderijwinkel (h)eerlijke producten van TerraVie uit Loon op Zand, Schuurmans Asperges uit Heukelom, Tante Sus koffie en thee uit Oisterwijk, ’t Belvershuys uit Haaren, Wieks Scharrelmelk uit Diessen, De Kerkhovense Molen uit Oisterwijk, Bierboerderij de Nar uit Haaren en meer.

De Kerkhovense Molen Oisterwijk
TerraVie
Tante Sus Oisterwijk
Wieks scharrelmelk
Tante Sus Oisterwijk
Tante Sus Oisterwijk
Het belvershuys
Tante Sus Oisterwijk
Goei Eete Tilburg

Goei eete Tilburg

Op zoek naar nog meer boerenproducten, zoals vlees? Wij zijn tevens afhaalpunt van Goei Eete Tilburg. Je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt en hoeveel je wilt in hun webshop. Het pakket kan dan op donderdag of zaterdag bij onze winkel afgehaald worden.

Goei Eete zet zich in voor bewust eten uit de streek.. De producten komen van boeren uit de regio en leggen dus minder kilometers af, voordat het op je bord komt. Met onze visie ondersteunen wij ondersteunen wij dit boodschappenconcept in de regio Tilburg.

Goei Eete Tilburg

We ontvangen je graag in onze boerderijwinkel in Heukelom, aan de rand van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren en Helvoirt. Maak kennis met de streekproducten van de lokale boeren én de Brabantse gezelligheid.

Wij geloven in de kracht van de korte keten en brengen boeren en burgers graag met elkaar in verbinding, door middel van het bewuste assortiment in onze boerderijwinkel.

Met Brabantse groet,

Rob en Lonneke Denissen

Boerderijwinkel Brabant Tilburg Oisterwijk

Hoog Heukelom 11
5059 AD Heukelom
Brabant

info@pietvanmeintjeshoeve.nl

 06-22477675
of
06-23765318

OPEN

Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.30 - 16.30 uur