Onze boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel vind je de allergrootste collectie zuivel van de boeren van De Smaak van Hier. In Heukelom koop je echte, pure en bijzonder smaakvolle vla, yoghurt en verse melk van onze koeien.  Of wat dacht je van ouderwetse hangop of rijstepap? Te lekker gewoon. Maar naast de kwark, verslavend lekkere vanillevla en melk van de boeren bieden we ook een mooie collectie zelfgemaakte kaas van de boer, van Wieks Scharrelmelk. Heerlijk romige boerenkaas in allerlei smaken en soorten. Van jonge tot oude kaas en van smaken als honing klaver tot truffel en abdijkaas. De liefde van de boer proef je terug in deze kaas van Wieks. Verse groente als (zoete) aardappelen, pompoenen, kool en uien van Schuurmans asperges uit Heukelom komen vers van het land. Ook verkrijgbaar in onze boerderijwinkel, van onze collega boer in de buurt. Goed eten wat direct uit de buurt komt dus.
Boerderijwinkel Tilburg Oisterwijk Assortiment
Cadeau Lokale producten Tilburg Oisterwijk

Relatiegeschenken en cadeaupakketten

Onze boerenkazen zijn ideaal te combineren met onze wijnen en diverse soorten bier op een borrelplank. We maken graag een mooi borrelpakket voor je als geschenk, of om thuis zelf van te genieten met familie of vrienden.

Of wat dacht je van een geschenkpakket met één van onze mixen voor pannenkoeken, boerencake, appeltaart of speltbrood van de Kerkhovense Molen uit Oisterwijk? Ook dit is leuk te combineren met boerenmelk, roomboter en verse slagroom. Persoonlijke service vinden we belangrijk in onze boerderijwinkel, dus we denken graag met je mee. Zo stellen we samen een mooi cadeaupakket bij elkaar.

Soep van het huis

Geen tijd om te koken? Dan heeft Lonneke dat voor je gedaan. Een mooie collectie huisgemaakte soepen staat voor je klaar.

De soepen worden wekelijks gemaakt en zijn bijzonder lekker van smaak. Makkelijk als je even geen tijd – of zin – hebt om zelf te koken.

Online kopen bij de boer

Online kopen is ook mogelijk. Wil je de producten van de boer vanuit thuis bestellen, dan kan dat ook. Bestel thuis online de zuivel, kaas, wijnen en andere boerenboodschappen en we zorgen ervoor dat het al klaar staat om af te halen. Neem een kijkje bij de webshop  van de boer!

Melk, eieren, kaas, meel, wijn, …. Daarvoor moet je in de boerderijwinkel bij jou in de buurt zijn!

Zuivelabonnement

Kom je wekelijks in onze winkel voor je zuivel van de boer? Weet dan dat het ook mogelijk is om een zuivelabonnement af te sluiten. Betaal vooraf je vaste bestelling en we bieden je een korting van 10% op deze boodschappen.

Het voordeel hiervan is dat je zuivelbestelling al klaar staat bij de winkel en je zeker niet mis pakt in de winkel. Super makkelijk dus, en met het zuivelabonnement ook nog eens extra voordelig. Interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden in onze winkel, dan vertellen we je er graag meer over.

Boerderijwinkel Streekproducten Tilburg Brabant_1
Boerderijwinkel Tilburg Brabant streekproducten

We ontvangen je graag in onze boerderijwinkel in Heukelom, aan de rand van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Haaren en Helvoirt. Maak kennis met de streekproducten van de lokale boeren én de Brabantse gezelligheid.

Wij geloven in de kracht van de korte keten en brengen boeren en burgers graag met elkaar in verbinding, door middel van het bewuste assortiment in onze boerderijwinkel.

Met Brabantse groet,

Rob en Lonneke Denissen

Boerderijwinkel Brabant Tilburg Oisterwijk

Hoog Heukelom 11
5059 AD Heukelom
Brabant

info@pietvanmeintjeshoeve.nl

 06-22477675
of
06-23765318

OPEN

Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.30 - 16.30 uur