Sinds 1981 maakt de familie Ansems kazen op hun boerderij in Hoogeloon. Gemaakt met dagverse melk van de eigen koeien. Al diverse keren won de Ruurhoeve CUM LAUDE prijzen tijdens de nationale kaaskeuring. En dat is niet voor niets, want de smaak is voortreffelijk. Zacht, romig en vol van smaak. Om de kaas een specifieke smaak te geven, wordt tijdens de bereiding soms gebruik gemaakt van kruiden en specerijen, zoals fenegriek, komijn, knoflook-ui, zontomaatjes, truffel of brandnetel. Het belangrijkste ingrediënt is echter de tijd en het respect voor de koeien en de natuur. En dát proef je tot in je hart.
Maak kennis met onze partner:
Kaasboerderij de Ruurhoeve
Ambachtelijke kaas uit Hoogeloon
Kaasboerderij de Ruurhoeve
Ambachtelijke kaas uit Hoogeloon
Zoal van ze te vinden in onze winkel:
- Naturel kazen, van jong tot extra belegen en oude kaas
- Kaas met zongedroogde tomaat
- Brandnetel kaas
- Honing klaver kaas
- Knoflook ui kaas
- Truffelkaas
- Kaas met La Trappe
- Geitenkaas
- Kaas met fenegriek
- Komijnekaas
- Cholfitty kaas, als je op je cholesterol moet letten
Kaasboerderij de Ruurhoeve
Dominépad 7
5528 NC, Hoogeloon

