100% natuurlijke zuivel: De Smaak van Heukelom

13-07-2018
Lokaal geproduceerde, natuurlijke zuivel - Brabant

Op de Piet van Meintjes hoeve is gestart met de productie van eigen, 100% natuurlijke, lokale en verse zuivel onder de noemer "De smaak van hier". 

Wij hebben gekozen voor een verantwoorde manier van boeren. Wij gaan voor een gezonde balans tussen ecologie en economie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid koeien op de beschikbare grond. Bovendien lopen onze koeien zoveel als mogelijk buiten. Ze genieten van de ruimte, het verse gras en de kruiden, die groeien en bloeien op onze natuurlijke en onbespoten gronden. Juist dat geeft onze zuivel een eigen en unieke smaak. Je proeft zelfs de seizoenen terug!

Het assortiment is  overzichtelijk en zeer smakelijk: Halfvolle melk, Volle melk, Yoghurt, Vruchtenyoghurt , Vanillevla. Chocoladevla, Rijstepap en Havermoutpap. 

Je kunt rekenen op kwalitatieve en kakelverse zuivel. Dat garanderen wij. Onze boerderij én de productie van de zuivel is gecertificeerd. Bovendien zijn we aangesloten bij Campina, die hoge eisen stelt aan de kwaliteit en hygiëne. Onze dieren zijn gezond en sterk. Zij geven dagelijks melk, waarvan wij eerlijke zuivelproducten maken. 100% natuurlijk!  Bestel wel op tijd, want op is op. Wij kiezen namelijk bewust alleen voor de melk die onze koeien geven. Is de melk echt op? Geen probleem! De volgende dag geven onze koeien graag weer nieuwe melk. Een korte keten, zonder 'tussenhandel' levert eerlijke prijzen op en we laten je graag zien hoe het er op de boerderij aan toe gaat. 

Benieuwd naar de écht smaak van Heukelom? Kom langs op onze boerderij of bestel onze zuivel op https://www.desmaakvanhier.nl

lokaal geproduceerde natuurlijke zuivel  -Heukelom, Brabant