Eigen CD opnemen & BBQ

Prijs: 
60.00
Inclusief BBQ: 
Ja

Zingen met familie of collega's is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neemt u een CD op. Inclusief alle drankjes.  

Programma:

13.30 uur

 

Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij. 

14.00 uur

 

Uitleg van het programma.  

14.30 uur

 

Uw eigen lied schrijven.
Samen zingen is pure teambuilding. Samen met onze audio-professionals neemt u een eigen CD op. U begint met het oefenen van de zangstem. Een warming-up om de stemmen even goed los te maken. De groep krijgt dan het betreffende lied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen, thema. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt deze opgesplitst waarna er begonnen wordt met het schrijven van de songtekst.

15.30 uur

 

Korte pauze.
Even gezellig borrelen en uitblazen. Tijdens de borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken (geen gedestilleerde dranken).

15.45 uur

 

CD opname.
Het laatste uur is het hoogtepunt: nu moet het gebeuren! Het inzingen/opnemen van de zangpartijen. Iedere zanger(es) krijgt een koptelefoon op waardoor de muziek te horen is voor een écht studiogevoel. Voor grotere groepen hebben we een monitorsysteem; speakers op de vloer alsof u op de bühne staat. Met een aantal hoogwaardige studiomicrofoons wordt de zang opgenomen. De opnames worden naderhand in een professionele geluidsstudio bewerkt en afgemixed tot het eindresultaat; een geluidsbestand met daarop het betreffende liedje met en zonder zang. U kunt dit audiobestand achteraf downloaden.

16.30 uur

 

Borrel na afloop.
Tijdens deze borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken.

 17.30 uur

 

Afsluitende BBQ.
Een uitje is niet compleet zonder gezellig borrelen en BBQ-en. Na alle inspanningen kunt u op het gezellige erf van onze boerderij onbeperkt eten en drinken en genieten van verse kwaliteitsproducten, die hun oorsprong vinden op het boerenerf; dé plek om het platteland te ervaren. We houden daarbij graag rekening met dieetwensen.

20.00 uur

 

Einde van een buitengewoon uitje

groepsactiviteit-of-bedrijfsuitje-CD-opnemen-Heukelom-Noord-Brabant
Als bedrijfsuitje of groepsactiviteit samen zingen en barbecuen!
Als bedrijfsuitje of groepsactiviteit samen zingen en barbecuen op de boerderij
Als bedrijfsuitje of groepsactiviteit samen zingen in de koeienstal!

Reserveringsaanvraag groepsactiviteit

Organiseert u een familiefeest of bedrijfsuitje en zoekt u een leuke groepsactiviteit in de omgeving van Tilburg?
Geef via onderstaand formulier uw wensen door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de aanvraag door te spreken en te bevestigen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.