Eigen CD opnemen

Prijs: 
25.00
Inclusief BBQ: 
Nee

Samen zingen met familie of collega's is teambuilding op en top. Samen met onze audio-professionals neemt u een eigen CD op. De groep krijgt dan het betreffende lied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen thema. Let op: minimaal 25 deelnemers! 

Programma:

13.30 uur

 

Ontvangst met koffie & thee en een lokale lekkernij. 

14.00 uur

 

Uitleg van het programma.  

14.30 uur

 

Eigen CD opnemen.
Samen zingen met familie of collega's is pure teambuilding. Samen met onze audio-professionals neemt u een eigen CD op. U begint met het oefenen van de zangstem. Een warming-up om de stemmen even goed los te maken. De groep krijgt dan het betreffende lied te horen waarop een nieuwe tekst geschreven moet worden dat aansluit bij een, door de groep gekozen, thema. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt deze opgesplitst waarna er begonnen wordt met het schrijven van de songtekst.

15.30 uur

 

Korte pauze.
Even gezellig borrelen op het boerenerf en uitblazen. Tijdens de borrel wordt onbeperkt wijn, bier en frisdrank geschonken.

15.45 uur

 

CD opname;
Het laatste uur is het hoogtepunt: nu moet het gebeuren! Het inzingen/opnemen van de zangpartijen. Iedere zanger(es) krijgt een koptelefoon op waardoor de muziek te horen is voor een écht studiogevoel. Voor grotere groepen hebben we een monitorsysteem; speakers op de vloer alsof u op de bühne staat. Met een aantal hoogwaardige studiomicrofoons wordt de zang opgenomen. De opnames worden naderhand in een professionele geluidsstudio bewerkt en afgemixed tot het eindresultaat; een master-audiobestand met daarop het betreffende liedje met en zonder zang. Het bestand kunt u achteraf downloaden. 

16.30 uur

 

Einde van een buitengewoon uitje

 groepsactiviteiten-bedrijfsuitjes-CD-opnemen.jpg
 groepsactiviteiten-bedrijfsuitjes-CD-opnemen.jpg
 groepsactiviteiten-bedrijfsuitjes-CD-opnemen.jpg

Reserveringsaanvraag groepsactiviteit

Organiseert u een familiefeest of bedrijfsuitje en zoekt u een leuke groepsactiviteit in de omgeving van Tilburg?
Geef via onderstaand formulier uw wensen door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de aanvraag door te spreken en te bevestigen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.