Farmlab - Ontspannen werken in de buitenlucht!

Seats2Meet Werkplekken op de Piet van Meintjes Hoeve

Op de Piet van Meintjes Hoeve hebben we 4 mooie, rustige (co)werkplekken in de buitenlucht aan een picknick tafel. In het groen naast de weilanden waar onze koeien lopen kunt u in een ontspannen sfeer genieten tijdens uw werk. Voor de echte ontspanning neemt u het wandelpad over het domein van de hoeve.

Later dit jaar ook met wifi en oplaadpunten voor uw laptop, tablet en mobiele telefoon. En als het weer plotseling omslaat kunt u uitwijken naar een binnenlocatie. voor een heerlijk glaasje echte melk kunt u terecht bij onze echte melktap, recht van de koe heerlijk gekoeld.

Farmlab: Samenwerking circulaire economie

"We hebben op onze boerderij veel te bieden voor andere ondernemers, denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimte, stal, koeien, melk, mest en klimaat. We willen graag een community opbouwen van bedrijvigheid op ons bedrijf voor circulaire economie op onze boerderij. De producten die hieruit ontstaan, kunnen we vervolgens weer afzetten in het lokale bedrijfsleven." Dit alles is nog in ontwikkeling en gaan we doen onder de noemer "FARM:LAB" naar voorbeeld van diverse FabLabs. (Klik hier voor meer info)

Reserveer een werkplek via nevenstaand formulier, ga voor meer informatie over het concept naar de Seats2Meet website of neem contact met ons op!

Werken in de buitenlucht- Piet van Meintjes Hoeve